Evenimente

Nikon sustine festivalul de arta pentru liceeni

Skin, unic importator Nikon in Romania, este partenerul principal al celei de-a XI-a editii a Festivalului National de Arte pentru Liceeni – LicArt. Ca in fiecare an, la 1 octombrie s-a deschis LicArt – Festivalul National de Arte pentru Liceeni, cel mai mare concurs din Romania, condus de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu. Astfel, orice licean din Romania se poate inscrie pe situl www.licart.ro, la sectiunile Fotografie (alb-negru, portret, diversa) si Poezie. Tot acolo gasesc fisa de inscriere la sectiunea Teatru. Mai multe detalii sunt in regulamentele aflate pe site.
Nikon Skin Licart
Dupa ce in editia trecuta a aniversat un deceniu de viata, impreuna cu peste 2500 de liceeni inscrisi, anul acesta concursul LicArt devine mai puternic: cresc premiile, se mareste perioada de inscriere si se micsoreaza numarul finalistilor. Festivalul va culmina cu o Tabara de Creatie, in care toti nominalizatii vor demonstra ca merita sa se afle acolo, alaturi de profesionisti consacrati in domeniile respective.

Nikon va oferi atat cele trei mari premii la concursul de fotografie, aparate foto DSLR, cat si premii speciale de popularitate si intalniri de fotografie cu semifinalistii fiecarei luni de concurs foto.

Pentru inceput, propunem liceenilor sa ne demonstreze ca doresc un concurs cat mai puternic pentru a-si masura talentul cu cei mai buni contracandidati. Asadar, Nikon ii va premia pe cei care aduc la cunostinta colegilor de liceu mai multe date despre LicArt, printr-un concurs pe pagina Nikonisti de pe Facebook. Concurentii trebuie doar sa descarce afisul LicArt de pe pagina www.nikonisti.ro/comunitate/diverse/afis_licart, sa il expuna la avizierul liceului lor si sa inscrie pe peretele paginii Nikonisti de pe Facebook o fotografie cu ei alaturi de avizier. Marele premiu, un aparat foto Nikon COOLPIX S2500, precum si alte 5 mentiuni, se vor trage la sorti dintre toate fotografiile inscrise.

Incepand din noiembrie, Nikon va premia lunar cea mai populara fotografie inscrisa la LicArt, pe pagina www.nikonisti.ro/concurs-popularitate-licart. De asemenea, va organiza intalniri de fotografie pentru semifinalistii fiecarei luni de concurs, in care va expune notiuni de baza de tehnica si estetica fotografica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *