LifeStyle

Nicoleta Luciu proaspata si relaxata

Nicoleta LuciuNicoleta Luciu tocmai s-a intors din vacanta. Un concediu de vis in Las Vegas, petrecut alaturi de iubitul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo. A fost mai mult o escapada pentru Nicoleta, care cu cateva zile in urma si-a speriat colegii de filmare cand a lesinat pe platourile din Buftea, scriu Jucaushii.ro. Se pare ca pierderea cunostintei a fost rezultatul unei caderi de calciu, de altfel obisnuita in cazul regimurilor de slabire severe. Desi are un corp de invidiat, Luciu dorea sa atinga perfectiunea. Dar se pare ca nu a reusit decat sa-si sperie iubitul, care a rupt-o de ritmul alert in care intrase si a supus-o unei cure, de data aceasta de una de “improspatare”. Ce altceva sa o ajute mai mult pe Nicoleta, care muncea prea mult, decat o vizita la cel mai luxos oras din lume? Las Vegasul a impresionat-o placut pe aceasta, care a declarat la intoarcerea in tara ca a meritat sa astepte atata timp sosirea vizei, pentru ca a petrecut clipe de neuitat.

Fosta Miss Romania a stat 3 zile in New York si 4 in Las Vegas. Ea nu a rezistat tentatiei si a jucat 50 de dolari, o suma minora cand e vorba de Vegas. Chiar si asa, frumoasa bruneta a castigat dublu, dar a continuat sa joace si a pierdut totul.

Acum insa, se pregateste sa se reapuce de filmarile la cele doua seriale marca Pro si respectiv Acasa si are de gand sa reintre in activitatea obisnuita. Sa speram insa ca nu va mai cadea prada epuizarii, mai ales dupa ce si-a innoit fortele in America.
Sursa: Jucaushii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *