FILME

Morgane – geniul investigațiilor vine la Diva

În luna septembrie serile de joi o aduc la Diva pe Morgane, geniul investigațiilor. Un nou serial franțuzesc, care îmbină comedia și anchetele criminalistice, vine la DIVA luna aceasta. Morgane, geniul investigațiilor (HPI – Haut Potentiel Intellectuel, 2021) debutează joi, 9 septembrie, de la 21:00.

MORGANE
MORGANE Audrey FLEUROT
CELINE Marie DENARNAUD

Morgane

Morgane Alvaro (Audrey Fleurot) este o femeie de 38 de ani, este mamă singură a trei copii și își câștigă existența făcând menaj. Ea încearcă să supraviețuiască între cei doi foști, îndatoririle de părinte și numeroasele credite și datorii. Din păcate IQ-ul ei de geniu, de peste 160 de puncte, nu îi face mereu viața ușoară. Dar într-o zi un polițist observă abilitățile ei extraordinare și îi oferă o poziție de consultant. Singura problemă este că Morgane urăște polițiștii și acceptă să colaboreze doar în schimbul redeschiderii unui caz de dispariție din trecut.

Cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în regiunea Hauts-de-France (Attiches, Courrières, Dunkerque, Lille, Malo-les-bains, Villeneuve d’Ascq). Deși sunt investigate cazuri de crimă, producția este presărată cu umor, iar sursa umorului vine din jocul lui Audrey Fleurot, în rolul capriciosului personaj superinteligent și al lui Adam Karadec (Mehdi Nebbou), în rolul polițistului rigid. Este sigur că acești parteneri de investigație vor rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Morgane, care se află între primii 3% cei mai inteligenți oameni din lume, este lipsită de diplomație, are un aspect extravagant și o personalitate pe măsură. Problemele ei cu autoritățile nu sunt un secret, iar colaborarea cu oamenii legi este presărată de conflicte. Întrebarea este cum vor reuși să investigheze împreună, ca echipă, pe cei mai inteligenți dintre criminali.

Ne pregătim de investigații geniale și umor rafinat, în serile de joi, de la 21:00, la DIVA, când este difuzat primul sezon al serialului Morgane, geniul investigațiilor.

Cine este Audrey Fleurot

Audrey Fleurot este o actriță franceză. Este cunoscută mai ales pentru rolul de Lady of the Lake din Kaamelott, Joséphine Karlsson în Spiral și Hortense Larcher în Un village français. În 2011, a interpretat-o ​​pe Magalie în filmul de succes internațional The Intouchables.

Fleurot s-a născut în Mantes-la-Jolie, la vest de Paris, și a absolvit École nationale supérieure des arts et techniques du théâtre din Lyon în 2000. Rolurile ei izbucnite au venit în 2005, când a interpretat-o ​​pe Lady of the Lake din Kaamelott și a jucat rolul avocatei ambițioase Joséphine Karlsson în seria procedurală de poliție Spiral. În 2011, a jucat un rol în filmul lui Woody Allen Midnight in Paris, deși Audrey a fost dezamăgită că rolul ei a fost în mare parte tăiat în timpul montajului. [2] În același an, a jucat un rol secundar în filmul francez Intouchables, care a devenit un succes internațional. în 2015, a apărut în primul sezon din Call My Agent !, jucându-se singură. În 2019, ea a jucat în mini-seria de succes Le Bazar de la Charité, difuzată pe TF1 și Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *