LifeStyle

Modificari de trasee RATB, urmare a lucrarilor de la Pasajul Mihai Bravu – Splaiul Unirii – Calea Vacaresti

In vederea demararii lucrarilor de construire a Pasajului Mihai Bravu peste Splaiul Unirii si Calea Vacaresti, incepand cu data de 17.01.2011 si pana la finalizarea lucrarilor, Regia Autonoma de Transport Bucuresti reorganizeaza traseele de transport public din zona Sos. Mihai Bravu – Calea Vacaresti, astfel:
Linia 34 de tramvaie va functiona pe traseul actual intre terminalul Banu Manta si intersectia Sos. Mihai Bravu/Calea Dudesti, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Calea Dudesti pana la Depoul Dudesti.
Aceasta situatie este una provizorie, RATB intentionand sa utilizeze traseul Calea Vitan – Calea Dudesti, dupa modificarea retelei de tramvai din intersectia Calea Vitan/Calea Dudesti.
Pentru preluarea calatorilor de pe linia 34 afectata de lucrari, RATB infiinteaza linia naveta de autobuze 634, intre Baba Novac si terminalul Romprim, pe urmatorul traseu: Sos. Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Piata Sudului, Sos. Oltenitei, terminalul Romprim.
Abonamentele eliberate pe linia 34 vor fi valabile si pe linia naveta de autobuze 634.
Mentionam ca traseele liniilor de autobuze 312, 313 si 381, care functioneaza in zona lucrarilor, nu vor fi modificate, insa, statia Sos. Mihai Bravu amplasata pe Calea Vacaresti, sens Piata Sudului, se suspenda, autobuzele liniilor amintite vor opri in statia Bd. Tineretului, comuna cu cea a liniei 133.
Linia 77 de troleibuze va functiona pe traseul de baza, intre Piata Resita si Piata Sudului, cu un numar suplimentar de vehicule, iar linia 76 se suspenda.
Abonamentele eliberate pe linia 76 vor fi valabile pana la expirare, pe liniile 77, 381 si pe liniile 312 si 313, pe traseul fostei linii 76.

Sursa www.ratb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *