FILME

Misterele de la Chronicle: Ajutor letal

Seria de filme continuă la DIVA cu Misterele de la Chronicle: Ajutor letal (Chronicles Mysteries: Helped to Death, 2021), difuzat în premieră, pe 11 aprilie, de la 16:00.
Alex McPherson (Alison Sweeney), gazda unui podcast, și cu Drew Godfrey (Benjamin Ayres), jurnalist la ziarul local, revin pentru a investiga un nou mister. De data acesta în centrul investigației este vorba despre un life coach, care administrează o tabără, unde pare că au avut loc mai multe crime. Billy Garrett (Lochlyn Munro) propune clienților săi o escapadă din cotidian, departe de tehnologie, pentru a se reconecta cu ei înșiși prin intermediul seminariilor motivaționale. Alex se înscrie în program pentru a se infiltra și a căuta un nou subiect pentru podcastul ei, iar Drew o însoțește. Curând, Alex și Drew descoperă un secret, care ar putea explica crimele. Dar oare vor putea să o dovedească fără a se ajuta de metode de investigație moderne?

“Partea amuzantă a acestui episod este că îi scoate pe Alex și pe Drew din zona lor de confort. Astfel, ei trebuie să rezolve o crimă fără ajutorul tehnologiei, de care se foloseau în mod normal. A fost o provocare pentru personaje. În acest episod avem un ajutor în persoana lui Zack (Ian Collins), care este extrem de simpatic și aduce o energie foarte bună poveștii. Mi-a plăcut că sunt părți ce par decupate din titlurile ziarelor. Este o investigație în cadru restrâns. Abia aștept să o vadă publicul. ” a declarat Alison Sweeney pe platourile de filmare.

“Am citit multe cărți, articole și am vizionat multe filme de mister. Majoritatea conversațiilor dintre noi se învârt în jurul acestui subiect, despre crime ciudate și cum le putem integra în poveștile pe care le spunem noi.” a declarat Benjamin Ayres pe platourile de filmare.

DIVA așteaptă publicul duminică, de la 16:00, pentru a elucida Misterele de la Chronicle: Ajutor letal, film difuzat în premieră în România.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *