Cadouri, Tehnologie in casa

Masina de spalat Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE

Masina de spalat Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE, 1000 rpm, 5 kg, A, LED, Alb

 

Asemenea unui diamant, masina de spalat Diamond este fiabila, si frumoasa si reprezinta expresia celei mai mari dorinte ale unei femei. Cu functiile de protectie pentru tensiune mare si impotriva scurgerilor de apa, aceasta functioneaza mai mult timp. in plus, functiile extraordinare ale tamburului, texturat in forma de diamant, de protectie a tesaturii, pastreaza hainele ca noi dupa spalari succesive. Samsung promite protectie de diamant cu noua masina de spalat Diamond.

Cumpara masina de spalat Samsung!

Pastrati aspectul nou al hainelor cu ajutorul Diamond Drum™

Nu este nevoie sa deteriorati tesaturile preferate pentru a le curata perfect. Tocmai de aceea, masina de spalat Samsung este dotata cu tehnologia unica Diamond Drum TM, care inlocuieste tamburul obisnuit destinat spalarii cu unul acoperit cu celule adanci, in forma de diamant. Aceasta textura revolutionara va protejeaza tesaturile impotriva rupturilor, creand in acelasi timp mediul perfect pentru o spalare delicata, dar eficienta. Pastrati-va hainele intr-o stare excelenta, incredintandu-le tehnologiei Diamond Drum™ oferita in exclusivitate de masina de spalat Samsung

Protectie impotriva cresterilor de tensiune

Noutati uimitoare despre masinile de spalat obisnuite: desi poate nu ati observat, cresterile de tensiune determina uzura majora a masinilor de spalat obisnuite. insa nu si in cazul masinii de spalat Samsung. Sistemul sau electric este protejat de un sistem de control al tensiunii unic, care asigura functionarea in siguranta, fiabilitatea si durabilitatea pe termen lung, regland fluxul de electricitate care intra in masina dvs. de spalat si chiar repornind-o dupa o intrerupere neprevazuta a energiei electrice. Nu permiteti unei cresteri de tensiune sa va strice programul de spalat rufele.

Sistem de incalzire pe baza de rezistenta ceramica pentru putere si eficienta

Stilurile de imbracaminte se schimba, insa rezistenta ceramica durabila a masinii de spalat Samsung va ramane alaturi de dvs. pentru a curata hainele de peste ani. Rezistentele ceramice previn acumularile de calcar, care consuma mai multa energie electrica. Rezistentele conventionale necesita utilizarea detergentilor speciali care sa dizolve aceste depuneri de calcar. in plus, capacitatea de incalzire rapida a rezistentelor ceramice va creste eficienta energetica, ceea ce inseamna reducerea sumei de pe urmatoarea factura de energie electrica.
In perioada 19 iulie-1 august primesti TVA inapoi sub forma unui card CADOU!

Cumpara masina de spalat Samsung!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *