Ingrediente: 1 ceapa mica tocata, 375 g carne tocata, 1 galbenus, sare, piper, sos Worcestershire, 3 linguri ulei de soia, 4 rosii decojite, 400 g fasole boabe (din conserva), 2 ardei iuti verzi, fara seminte, 1 ardei rosu taiat cubulete, 1 varf de cutit de praf de chili, 1 lingurita mustar semi-iute, 3 linguri de patrunjel verde tocat marunt.
Preparare:
Se amesteca ceapa, carnea tocata cu galbenusul si se condimenteaza cu sare, piper si sos Worcestershire. Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins. Se scot si se pun pe un prosop absorbant.
Rosiile tocate si ceapa se calesc in ulei. Se adauga fasolea, ardeii iuti si ardeiul rosu. Se prajeste totul aproximativ 9 min. Se condimenteaza cu sare, chili si mustar. Se adauga chifetelele in sos. Se servesc cu patrunjel verde si paine de casa.