Ingrediente:
– 2, 3 dovlecei, de preferat mici si tineri,
– 2 morcovi medii,
– 2 cepe medii,
– cateva pastai de fasole,
– 2 rosii medii,
– 3 oua,
– condimente,
– 2 lingurite unt,
– 1 lingurita pesmet,
– 50 g cascaval ras.
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare; totodata, se rad si morcovii si ceapa, se pun peste dovlecei, iar apoi se presara condimentele. Se adauga si ouale, apoi se amesteca bine.
Se ia un vas, se unge cu unt si se presara pesmetul, apoi intreaga compozitie se toarna deasupra. In acest timp se fierbe fasolea, se marunteste si se presara deasupra, apoi se orneaza cu felii de rosii si cascaval.
Se lasa la foc mediu pana se rumeneste, capatand o nuanta maronie. Se serveste cald.
Sursa: www.stilfeminin.ro