MUZICA

Luna Amara lansează single-ul Viu

Luna Amara celebreaza esentialul si autenticitatea odata cu lansarea single-ului „Viu”, printr-un concert acustic, care se va tine sambata, 12 mai, la Clubul Taranului.

Noua piesa a formatiei Luna Amara compune treptat ideea fatalitatii omului modern si reda prin interogatii retorice o intreaga epopee a cautarii de sine. „Viu” aduce cu sine un numar nelimitat de invitatii catre un spectacol introspectiv, in care accesul este asigurat de simplul raspuns la intrebarea: „Ce ma face sa ma simt viu?”

Lansarea single-ului „Viu” este completata de povestea videoclipului, care recreeaza si uneste simbolic, prin usi interdimensionale, cinci scenarii distincte, de tip confesiune. Fiecare membru al trupei Luna Amara joaca rol de tipar existential si incearca a antrena publicul intr-un exercitiu de empatie, proiectie spirituala si, de ce nu, regasire de eu.

Pentru o experienta auditiva completa si o remodelare de constiinta, fanii Luna Amara sunt invitati sambata aceasta, incepand cu orele 20:00, la Clubul Taranului, pentru a gusta cu luciditate certitudinea de a fi „Viu”. Mai multe detalii aici.

Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov si Vladimir Ivanov, de la BlueCat Studio (www.facebook.com/bluecatstudiobucuresti), după o idee originala Luna Amara.
Inregistrat si mixat de catre Dan Georgescu, mastering Simon Francis.

Luna Amară:
Nick Făgădar – chitară, voce
Mihnea Blidariu – chitară, voce
Andrei Eugen Botan – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *