Ingrediente: un catel de usturoi, zdrobit, un ardei iute rosu, 3 cepe verzi, tocate marunt, o ceapa mica rosie, tocata marunt, o mana de pastai, tocate, cateva ciuperci, feliate, o mana de frunze de varza. taiate, cateva castane, taiate, ulei de masline, sare si piper proaspat macinat, 2 linguri sos de soia, o lingura ulei de susan, seminte de susan pentru decor.
Retete de post
Preparare
Se amesteca intr-un bol usturoiul, ceapa si ardeiul iute, in altul restul legumelor.
Se pune o tigaie mare la incins. Se toarna putin ulei, se adauga amestecul de ceapa si se amesteca 2 secunde, apoi se adauga restul legumelor. Secretul consta in a avea un vas mare si putine legume la prajit odata in vas. Legumele se invart cu o spatula de lemn, sa fie facute pe toate fetele.
Se servesc stropite cu sos de soia, ulei de susan si cu seminte de susan presarate deasupra.