Stiri

Legea din dreptul familiei doar în serile de joi, de la 21:00

Dreptul familiei (Family Law – 2021) este un nou serial difuzat la DIVA, care are în centru povestea lui Abigail Bianchi (Jewel Staite – Stargate: Atlantis), o avocată foarte bine plătită, care se pricepe să dea vina pe alții, în special când este vorba despre problemele ei.


După ce soțul o dă afară din casă din cauza problemei ei legată de consumul de alcool, Abigail face o scenă în sala de judecată și este amendată și suspendată cu mențiunea că poate profesa timp de un an doar sub supravegherea unui senior. Singurul om capabil să facă față provocării este Harry Svensson (Victor Garber – Titanic, Argo), tatăl ei cu care nu a ținut legătura. Astfel, Abby se vede nevoită să lucreze pentru tatăl ei, alături de frații ei vitregi: Daniel (Zach Smadu – The Good Witch) și Lucy (Genelle Williams). Cei patru sunt cum nu se poate mai diferiți: Abby este rebelă, Daniel este un perfecționist în toate aspectele vieții sale, Lucy pare un psiholog echilibrat, iar Harry, avocatul celebrităților, are trei căsnicii la activ. Ce poate merge greșit în această familie reunită?

Abby se vede nevoită să își remedieze viața și să gestioneze trei tipuri de familii: familiile pe care le reprezintă în sala de judecată, familia tatălui său și propria familie, soțul și cei doi copii, pe care îi vrea înapoi cu disperare. Abigail trebuie să lupte pentru a-și demonstra valoarea profesională și să își găsească locul într-o familie pe care abia o cunoaște. Dar, cel mai solicitant este să lucreze cu tatăl pe care l-a disprețuit toată viața.

Abby nu are șarm și nici maniere, dar este imposibil să nu o placi, ea ne introduce în Dreptul familiei la DIVA în serile de joi, de la 21:00.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *