Evenimente

Lansare Young Professionals Academy

Asociatia Young Professionals Club lanseaza proiectul Young Professionals Academy!

Young Professionals Academy (YPA) este un proiect intern al YPC, prin care asociatia impreuna cu partenerii sai, doreste sa isi aduca aportul in societate prin transformarea pozitiva a participantilor si impulsionarea acestora catre o viata de succes.

Programul se va desfasura in Bucuresti in perioada 7 martie- 16 aprilie 2011, in timp ce inscrierile si selectia participantilor vor avea loc in perioada 8-28 februarie.

CINE SUNT PARTICIPANTII?
Grupul tinta al YOUNG PROFESSIONALS ACADEMY este reprezentat de studenti in anii terminali, absolventi si tineri profesionisti cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani preocupati de dezvoltarea lor personala si professionala.

DESFASURAREA PROIECTULUI:
Proiectul va cuprinde 2 parti. Prima parte va fi o serie de workshopuri focusate pe dezvoltarea abilitatilor soft (Strategii pentru succes, Apreciere si recunostinta, Health and happiness, Public speaking, Inteligenta emotionala , Branding personal), in timp ce partea a doua va fi practica, constand in conceperea si implementarea unui proiect social.

Participantii vor fi impartiti in echipe/departamente: Marketing si PR, Project Management, Sales si Fundraising, WebDesign & Online Media si vor colabora ca si cand ar lucra intr-o companie pentru a putea implementa cu succes proiectului social care a fost conceput si initiat de ei.

” Suntem mandri ca in sfarsit putem lansa prima editie a proiectului Young Professionals Academy. A fost gandit si pregatit in detaliu de mai bine de 3 luni de zile si va fi implementat cu ajutorul echipei de traineri si mentori. E un program extraordinar care suntem siguri ca va face o schimbare in viata participantilor”. Dragos Barbalata, Project Manager YPA

BENEFICIILE PROIECTULUI:
– experienta practica in derularea unui proiect
– gestinarea mai buna a stresului si emotiilor negative
– experienta cu lucrul in echipa si in relatiile cu oamenii
– apartenenta la o comunitate de elita: cei mai buni vor adera la YPA Alumni Comunity
– dezvoltarea unor abilitati si aptitudini, precum si constientizarea unor valori personale.
– cei mai buni 2 participanti vor primi o bursa de participare
– posibilitatea realizarii unui internship in companiile partenere
… si multe altele

Young Professionals Club (YPC) este o organizatie nonguvernamentala, infiintata pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala membrilor sai.
Prin activitatile derulate, YPC doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si derularea de proiecte sociale.

Detalii despre proiect si procesul de inscriere se gasesc pe site-ul proiectului:www.youngprofessionals.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *