Vedete

Jamie Oliver revine la Paprika TV

Premiere cu Jamie în februarie, la TV Paprika: Rețete delicioase cu doar cinci ingrediente şi o sală de lupte culinare unde se dau ospățuri grele.

„Cinci ingrediente sunt suficiente pentru a găti o masă delicioasă”, afirmă faimosul și îndrăgitul chef britanic Jamie Oliver, în cea mai nouă emisiune difuzată de TV Paprika în România: „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie”.

Celebrul bucătar va încerca să demonteze, în fiecare nou episod al emisiunii, ideea preconcepută după care bucatele fantastice sunt obligatoriu rezultatul unei cantități impresionante de ingrediente. Difuzată în premieră duminică, pe 3 februarie, de la ora 16:30, emisiunea „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie” continuă pe post în luna februarie, cu câte două noi episoade în fiecare sâmbătă si duminică, de la aceeași oră.

Jamie Oliver ne invită, așadar, din nou în bucătăria proprie și ne învață cum să fim competitivi în această eră a fast food-ului, preparând rapid, cu doar cinci ingrediente, mâncăruri foarte gustoase. Fie că pregătește o salată cu fasole, o supă de roșii rustică, un pește crocant, o prăjitură delicioasă sau o budincă plină de fructe de pădure și miere, popularul bucătar simplifică mai mult ca niciodată prepararea delicateselor de casă, ce pot fi gătite oricând, în orice zi, mai ales de către cei care nu au mult timp la dispoziție. Vom cunoaște mâncăruri cu totul noi, fiecare episod încântându-ne cu un amestec de carne, pește, legume și mâncăruri dulci.

Aceste bucate simple, dar extrem de gustoase, necesită doar cinci ingrediente de calitate bună, presărate cu ideile inspirate ale lui Jamie. Un concurs „Preparate rapide și ușoare cu Jamie” vă așteaptă cu multe premii, în luna februarie, pe pagina de Facebook a TVPaprika.

Ṣi pentru că nu ne săturăm niciodată de Jamie, „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”, revine în grila TV Paprika cu sezonul șase, din 14 februarie, de la ora 21:00. În noul sezon, Jamie și Jimmy se întorc pentru a pregăti noi ospățuri în compania unor oaspeți cu adevărat speciali. Jamie Oliver vine cu şi mai multe reţete cu care îşi uimeşte prietenii şi familia, iar Jimmy Doherty ne arată cum să preparăm bucate superbe pe care nu prea le-am încerca acasă. Vor fi invitate şi vedete speciale, ca să ajute în bucătărie şi la servire. Jamie Oliver este una dintre cele mai îndăgite vedete de televiziune din lume, devenit celebru cu seria „The Naked Chef”.

Secretul meniurilor sale stă în ingredientele proaspete, lipsite de E-uri şi de toate artificiile agriculturii manipulate genetic. Jovial și plin de vervă, Jamie pledează pentru mâncarea sănătoasă în cele mai inedite feluri. Jimmy Doherty este fermier, deținător al Essex Pig Company, și cunoscut prezentator de televiziune britanic, ce s-a lansat în 2008 cu emisiunea Jimmy Doherty’s Farming Heroes.

Prieten din copilărie cu Jamie Oliver, a apărut prima dată la TV în anul 2002, ca invitat al acestuia în emisiunea Oliver’s Twist. Despre TV Paprika TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.