MUZICA

INNA – 10 minutes cucereste Europa

Usor, dar sigur. Desi a fost lansata acum mai putin de o luna pe www.inna.ro noua piesa a INNEI, 10 minutes, se regaseste in topurile radiourilor din Turcia, Ungaria si Cehia. Dupa ce piesa “HOT” a inceput sa fie difuzata in heavy rotation in Marea Britanie de radiouri ca BBC Radio 1, Galaxy sau Kiss FM, “10 minutes” se anunta a fi un nou mare hit marca INNA. In topurile radiourilor din Turcia regasim piesa pe pozitii fruntase, #1 in topul Radyo Fenomen, #2 in topul dance al celor de la NumberOne FM, #6 in top 30 Metro FM s.a.m.d. De asemenea, merita mentionat faptul ca in perioada imediat urmatoare urmeaza trei concerte in Turcia, 25 feb Istanbul, 25 feb Eskisehir si 27 feb Ankara.

INNA este cu siguranta unul dintre cei mai iubiti artisti si in tari ca Ungaria si Cehia. Acest lucru o demonstreaza numarul de piese aflate in topurile muzicale din aceste tari. In Ungaria, in Dance Top 40 regasim nu mai putin de patru piese ale artistei, printre care “10 minutes” new entry pe pozitia 32, fiind singurul artist cu patru piese in top.

Si cehilor se pare ca le place piesa, “10 minutes” fiind prezenta in topurile radiourilor importante si, mai mult decat atat, INNA se poate mandri cu trei piese in top 100 al celor mai difuzate piese din Cehia, 10 minutes fiind new entry pe pozitia #51. Sunt programate si doua concerte in Cehia pe 26, respectiv, 27 martie.

Piesa “10 minutes” va beneficia si de un videoclip care va fi filmat in curand, in afara tarii, alaturi de un regizor celebru.

Desi urmeaza un program incarcat, cu concerte programate in Germania, Turcia, Grecia, Cipru, Italia, Spania, Rusia si UK, INNA pregateste lansarea unei noi piese de club si declara ca in viitorul apropiat vor exista si colaborari cu artisti straini, ale caror nume nu le-a facut insa publice.

Si de parca performantele muzicale n-ar fi suficiente, INNA se bucura de un succes enorm si pe internet, numarul fanilor de pe pagina personala de Facebook, www.facebook.com, depasind in acest moment impresionantul numar de 171.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *