Vedete

Ilincai Vandici ii prieste statutul de femeie singura

Se pare ca de cand s-a despartit de iubitul ei, Bogdan Ivanov, frumoasei prezentatoare de la Kanal D, Ilinca Vandici, totul ii merge ca pe roate. Asa cum ii sta bine unei vedete in plina ascensiune, Ilinca si-a schimbat look-ul si isi face planuri pentru a realiza proiectele profesionale pe care si le-a propus in 2008.

De cand s-a scris in presa ca este singura, Ilinca este asaltata de admiratori cu declaratii de dragoste si chiar cu cereri in casatorie. “Aproape in fiecare zi primesc flori sau alte cadouri simbolice de la diversi necunoscuti. Unii sunt mai indrazneti si ma abordeaza pe strada. Un baiat chiar m-a cerut de sotie intr-o zi cand era la cumparaturi intr-un mall. Eu ma bucur pentru ca oamenii ma apreciaza si nu este vorba doar despre faptul ca sunt singura, pentru ca ma intalnesc si cu foarte multe doamne care imi spun ca le place foarte mult de mine si ca urmaresc saptamanal emisiunea ‘Bulevard'” spune Ilinca.

In ultima perioada, Ilinca Vandici afiseaza o buna-dispozitie debordanta si molipsitoare. Se pare ca totul ii merge bine pe toate planurile, in special pe cel profesional. Emisiunea pe care ea o prezinta la Kanal D, “Bulevard”, implineste in aceasta saptamana un an de la prima difuzare, iar ratingurile sunt din ce in ce mai bune. In plus, Ilinca are in plan si alte proiecte, printre care realizarea unui album muzical si un rol principal intr-o telenovela, care va fi produsa pentru Kanal D.

Curiosii se intreaba daca toata aceasta vitalitate pe care o afiseaza Ilinca se datoreaza faptului ca este singura si idependenta sau, din contra, pentru ca un alt barbat a aparut in viata ei si o face fericita. Pana acum, zvonurile nu s-au confirmat. Ilinca declara ca ii este foarte bine in situatia actuala, insa ca “niciodata nu se stie cand te poate sageta Cupidon”, mai ales ca sarbatorile iubirii, Valentine’s Day si Dragobetele, bat la usa.

Sursa: KanalD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *