Concerte

The Heavy pentru prima data in Romania

B’ESTFEST Summer Camp aduce fanilor un nou nume in premiera in Romania – The Heavy! Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park – Bucuresti, Tunari, printre artistii confirmati deja numarandu-se Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker si Friction.

The Heavy a luat nastere in 2007 si pana in prezent are la activ trei albume lansate, piesele trupei reusind sa se claseze pe primele locuri in topuri si sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube. How You Like Me Now, Short Change Hero, What Makes a Good Man sunt doar cateva dintre single-urile The Heavy pe care publicul roman va avea ocazia sa le asculte live in aceasta vara la B’ESTFEST Summer Camp!

Cei patru membri ai trupei, originari din Marea Britanie, au devenit cunoscuti odata cu piesa How You Like Me Know, melodie ce a facut inconjurul lumii gratie numeroaselor campanii publicitare in care a fost utilizata, printre care si cea din celebra pauza a Super Bowl-ului din 2010. Piesele The Heavy au fost adesea alese si pentru a ilustra soundtrack-uri ale unor seriale americane precum Entourage, Californication, Rookie Blue sau Community.

Cu un stil aparte, greu de incadrat intr-un curent muzical anume, The Heavy a atras atentia deopotriva publicului si a criticilor de specialitate inca de la primele single-uri lansate in 2007, intrand in istorie ca prima trupa careia celebrul realizator TV american, David Letterman, i-a cerut un bis in cadrul emisiunii sale Late Show with David Letterman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *