RETETE CULINARE

Gulas de porc

Ingrediente: 400 g slanina proaspata cu sorici, 2 linguri boia de ardei dulce, 4 l apa, 1 kg carne de porc, taiata cubulete, sare, piper, 1 kg ceapa, 2 fire de praz, jumatate de radacina de telina, 1 kg cartofi, 4-6 ardei verzi, 2 morcovi.

Preparare:
Se taie slanina bucati, fara a taia soriciul, care se elimina la sfarsit.Se pune la calit intr-un vas. Se adauga boia de ardei si se amesteca mereu, cam 1 min, sa nu se arda. Se adauga apa, carnea de porc, sare si piper pisat mare. Se lasa la fiert o ora si jumatate de foc mic.
Ceapa se curata si se taie mare. Prazul se curata si se taie rondele.Telina, morcovii si cartofii curatati se taie cubulete si se adauga la fiert. Se mai lasa inca o ora la fiert.
Indepartati soriciul si serviti cu ardei verde.

Cumpara un robot de bucatarie la super oferta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *