Sanatate

Green Dental: FAST & FIXED – procedura implantologica pentru un zambet nou in 24 de ore

Green Dental, prima clinica stomatologica eco-friendly din Romania, pune la dispozitia pacientilor care au nevoie de mai multe implanturi dentare sau se confrunta cu perspectiva edentatiei totale, sistemul de implantologie revolutionar FAST & FIXED – o solutie simpla, rapida si nedureroasa de inlocuire a dintilor lipsa in 24 de ore.

“Conform statisticilor, 24% dintre romani sufera de edentatie partiala sau totala si foarte multi dintre acestia renunta la posibilitatea de a avea un zambet perfect din cauza costurilor, a timpului indelungat de tratament si a efortului pe care le poate implica realizarea mai multor implanturi dentare. Sistemul avansat FAST & FIXED este extrem de recomandat acestor pacienti care isi pot recapata doar intr-o sigura zi dreptul la o viata normala in care problemele dentare nu le vor mai crea disconfort”, a declarat Dr. Mihnea Constantin, specialist implantologie dentara in cadrul clinicii Green Dental.

FAST & FIXED este un sistem realizat in Germania ce presupune inserarea a sase sau patru implanturi dentare ce permit osului sa functioneze ca un suport perfect pentru lucrarea protetica. Fiind mai lungi decat cele obisnuite, aceste implanturi cresc stabilitatea primara si sunt conectate prin lucrarea protetica fixa, lipsita de tensiuni, cu sprijin exclusiv implantar. Datorita acestora, tratamentul permite crearea si montarea lucrarii protetice fixe si totale in aceeasi zi in care este realizata procedura de implantare.

Sistemul ofera numeroase beneficii pacientilor. Printre cele mai importante se numara timpul redus de tratament si costuri reduse cu pana la 60% fata de solutia de tratament clasica. Pacientii au un nou zambet intr-o singura zi si un plan de tratament redus cu pana la 7000€, prin reducerea numarului de implanturi dentare inserate si eliminarea necesitatii tratamentelor auxiliare implantului dentar, precum aditia de os sau lifting de sinus, care in mod normal ar fi fost solutionate in decurs de un an.

De asemenea, cu FAST & FIXED pacientii se bucura de un confort total si de un rezultat 100% estetic. Rezultatul este foarte natural, estetic, iar solutia elimina orice disconfort in vorbire sau masticatie.

“Avantajele sistemului FAST & FIXED sunt incontestabile fata de solutiile alternative care sunt mult mai costisitoare, mai complexe si mai dificil de suportat pentru pacienti. Suntem incantati de implementarea acestui sistem in clinica noastra, care reuseste, intr-o singura operatie pe parcursul unei singure zile, sa imbunatateasca semnificativ starea de sanatate generala a pacientilor“, a adaugat Dr. Oana Taban, Managing partner Green Dental.

Pentru mai multe informatii cu privire la sistemul FAST & FIXED accesati pagina dedicata procedurii pe website-ul clinicii la adresa: www.greendental.ro/fastandfixed.ro.

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *