In perioada 26-28 martie, la expozitia GastroPan din Targu Mures vor sosi valorosi mesteri bucatari romani si straini, care vor prezenta ultimele tendinte din arta culinara. Vizitatorii vor avea parte de experiente gastronomice deosebite, avand ocazia de a descoperi noi retete si tehnologii de preparare, precum si de a interactiona cu cei mai buni specialisti ai breslei.
Primavara incepe cu un eveniment profesional de complex si complet, dedicat specialistilor din industria ospitalitatii si gastronomie. Pe langa cea mai mare gama de produse si servicii adresate afacerilor din domeniu, expozitia GastroPan Expo aduce vizitatorilor un maraton gastronomic de exceptie, protagonisti fiind maestrii bucatari de mare valoare din gastronomia romaneasca si internationala, precum si specialisti ai artei de a mixa bauturile.
Accentul pe caracterul practic al evenimentului vine in sprijinul nevoilor reale ale specialistilor din industria HoReCa. Fiind un domeniu in care serviciile cantaresc mai mult decat produsele oferite clientilor, organizatorii GastroPan ofera pasionatilor gastronomiei, prin demonstratiile organizate, posibilitatea insusirii unor aptitudini si deprinderi cu o aplicabilitate vasta in munca lor de zi cu zi.
Astfel, expozitia GastroPan este locul potrivit atat pentru antreprenorii din industria ospitalitatii – carora zeci de furnizori din domeniu le-au pregatit cele mai atractive oferte de produse si servicii dedicate afacerilor pe care le administreaza, cat si personalului din unitatile de profil – care vor avea de invatat ultimele trenduri din domeniu de le cei mai buni specialisti e activeaza in sector.
BORO-INFO SRL are o experienta de 9 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimante de afaceri.
Activitatea principala a societatii consta in editarea publicatiilor GASTROMEDIA si BRUTARUL, surse de informatii utile in mediile de afaceri carora le sunt dedicate, si anume sectorul HoReCa, respectiv industria de morarit-panificatie.
Ca preocupari complementare, compania se implica intens in promovarea tendintelor din cele doua sectoare, participand activ la diferite evenimente, conferinte, simpozioane, targuri si expozitii dedicate. Compania a organizat mai multe editii ale expoziţiei pentru industria ospitalităţii HOVENTA – Sovata si a organizat in 2009 expozitia EXPOPAN – prima manifestare expozitionala internationala din Romania, adresata sectorului de morarit, panificatie si cofetarie.
GASTROPAN este o expozitie de specialitate internationala, derivata din succesul HOVENTA si EXPOPAN, avand ca public specialisti si factori de decizie din industria HoReCa si sectorul de panificatie.