Stiri

Gadgeturi touch pentru Windows 8

Logitech aduce în România noua gamă de dispozitive concepute pentru o navigare ușoară și intuitivă pe Windows 8. Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 și Logitech Zone Touch Mouse T400 sunt concepute să funcționeze cu interfața touch a Windows 8 și sunt disponibile în magazinele partenere Logitech.
Logitech Touch Windows 8

“La scurt timp de la anunțarea disponibilității noului sistem de operare în România, dispozitivele touch Logitech dedicate Windows 8 vin pentru a întregi experiența tactilă cu noua interfață.” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova în cadrul Logitech.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 dispune de o suprafață de sticlă generoasă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare. Poți realiza acțiunile standard, click și scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafata touch, în timp ce te folosești și de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.

Wireless Touchpad
Wireless Touchpad

Logitech Touch Mouse T620

Pentru cei ce caută un mouse cu un design ultra-subțire, Logitech Touch Mouse T620 oferă o suprafață complet tactilă pentru o navigare fluidă. Ai libertatea să realizezi mișcări oriunde degetele se opresc pe mouse, chiar și la extremități, așa încât orice mișcare este naturală și intuitivă, incluzând scrolling orizontal și vertical și schimbarea între aplicații.
Logitech Zone Touch Mouse T400
Logitech Zone Touch Mose T400 transcede funcționalitatea unui mouse tradițional permițându-ți să accesezi elemente populare ale sistemului de operare. Inserțiile de cauciuc îmbracă forma confortabilă a mouse-ului, iar prin combinarea funcționalității standard găsită într-un mouse tradițional cu posibilitatea de scrolling orizontal și vertical vei avea parte de o experiență îndelungată explorând conținutul de pe PC sau tabletă.

Preț și disponibilitate

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 este disponibil la un preț recomandat de 360 Lei, Logitech Touch Mouse T620 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 310 Lei iar Logitech Zone Touch Mouse T400 costă 220 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *