Concursuri

LSD și Freeman te trimit la film: Deep

Intr-un viitor indepartat in care oamenii au parasit planeta acoperita aproape in totalitate de apa, in cea mai adanca parte a oceanului exista o lume misterioasa, frumoasa si uimitoare. Dar acum, acest univers magic este in pericol. Un cutremur distruge caminul creaturilor de sub ape si acum, toti se bazeaza pe trei prieteni curajosi. Aventura incepe pentru Deep, o caracatita in cautarea aventurii, alaturi de cei doi prieteni ai sai: Evo – pestele unditar si Alice – crevetele nevrotic.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la animatia 3D Deep: O Aventura Nesfarsita.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.
Ce catastrofa pune in pericol fantastica lume de sub ape?

a) Un tsunami

b) Un cutremur

c) Un vapor

Realizat de o parte din creatorii filmelor „Madagascar” si “Angry Birds”, Deep: O Aventura Nesfarsita este o animatie 3D amuzanta si plina de actiune, care va incanta copiii de toate varstele. Cei trei mici eroi din adancuri vor duce spectatorii intr-o calatorie plina de aventuri, in fantastica lume de sub ape. Un film distribuit de Vertical Entertainment, din 12 mai in 3D numai la cinema.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.