Concursuri

LSD și Freeman vă invită la filmul: Unforgettable – Obsesia trecutului

Credea ca el se va intoarce. Ca vor fi din nou toti trei o familie. Dar el a mers mai departe si o alta femeie i-a luat locul de sotie si mama. I-a furat viata. Si cand a realizat ca dragostea s-a terminat, a inceput nebunia. Pentru ca Tessa nu va sta deoparte si, curand, apare primul cadavru…

Răspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la thrillerul Unforgettable / Obsesia Trecutului, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Unforgettable, aceasta actrita are rolul Tessei Connover, o femeie superba, ambitioasa si razbunatoare. Este cunoscuta pentru filme ca: seria TV Grey’s Anatomy, 27 Dresses, The Ugly Truth, Knocked Up. Care este numele sau?

a) Katherine Heigl

b) Rosario Dawson

c) Kate Hudson

Din 28 aprilie, Katherine Heigl redefineste nebunia in Obsesia Trecutului. Vino sa vezi cum gelozia extrema se poate transforma in obsesie periculoasa. Fosta si actuala sotie joaca un joc mortal in Obsesia Trecutului, un thriller sexy si intens de la Warner Bros. Pictures, cu Katherine Heigl si Rosario Dawson. In regia lui Denise Di Novi, producatoarea “Crazy, Stupid, Love” si “Focus”. Un film distribuit de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 28 aprilie.
© 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

Concursul este activ pînă pe 7.05.2017. Câștigătorii sunt anunțați pe e-mail, cine nu răspunde în timp util pierde invitația.

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *