Stiri

Filmele romantice de toamnă revin la DIVA din 5 septembrie

Filmele romantice de toamnă revin la DIVA din 5 septembrie.

Există mai mulți vestitori ai toamnei, dar cel mai așteptat este maratonul de Filme romantice de toamnă, ce va începe la DIVA din 5 septembrie, în fiecare duminică, de la 16:00! Toamna este anotimpul perfect pentru romantism și după-amiezile de duminică de transformă în pretextul perfect pentru relaxare în doi cu filme romantice ce celebrează iubirea.

Filmul premieră în România, Pe tine te-am iubit mereu (It Was Always You, 2021) este difuzat pe 5 septembrie și spune povestea lui Elizabeth, interpretată de Erin Krakow (When Calls the Heart) și planurile ei de logodnă, puse sub semnul întrebării chiar de către viitorul ei cumnat. Plin de momente amuzante și presărat cu un joc actoricesc pe măsură, acest film romantic invită telespectatorii să arunce pe geam ideile preconcepute și să se lase purtați de iubire.

În premieră în România, pe 19 septembrie, este difuzat și filmul Cascadele iubirii (Chasing Waterfalls, 2020) în care Amy Atwater (Cindy Busby), de profesie fotograf, caută poza perfectă și o cascadă învăluită de mister, în cadrul unei expediții la o cabană izolată, unde se îndrăgostește de ghidul local, Mark (Christopher Russell). Filmat in regiunea British Columbia, din Canada, filmul evidențiază peisajele unice ale regiunii.

De asemenea, parte din program fac și filmele îndrăgite de public: Sub soarele toamnei (Under the Autumn Moon, 2018) difuzat pe 12 septembrie și delicioasa producție Brioșe cu dragoste (Truly, Madly, Sweetly) programat pe data de 26 septembrie.

Under the Autumn Moon: Când un executiv ambițios își convinge șeful că o fermă pitorească ar fi perfectă pentru retragerea companiei lor, el este de acord să o lase să o verifice. Cu toate acestea, planul ei lovește când proprietarul, un fermecător cowboy, refuză să vândă, cu excepția cazului în care îi poate promite că îi va păstra istoria. El o convinge să rămână și să experimenteze magia fermei, dar când șeful ei apare cu alte planuri, va trebui să facă o alegere între dragoste sau ambiție?

DIVA întâmpină noul anotimp romantic cu filme perfecte pentru o zi de duminică plină de inspirație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *