FILME

Filme pentru Valentine’s Day la Diva

WEEKENDUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR la DIVA. Filme romantice, în 12, 13 și 14 februarie, de la 16:00.

DIVA este destinația ideală pentru un weekend presărat cu filme romantice, în cele mai romantice zile ale anului. Patru filme romantice pe zi, începând cu ora 16:00, asigură doza optimă de iubire! Vineri, 12 februarie sunt programate filmele „Jumătatea mea”, „Desigur… Poate că…”, „Dragostea, desigur” și „Paris, vin și dragoste”. Sâmbătă, 13 februarie sunt difuzate filmele: „Îmbuteliat cu dragoste”, „Nuntă la podgorie”, „Anotimpul dragostei” și „Patru nunți estivale”. 14 februarie este ziua potrivită pentru noi titluri ca: „Ingredientul secret” (premieră în România), „Suflete pereche” (premieră în România) și „Dragoste la primul dans”.

Ingredientul secret (The Secret Ingredient, 2020), din 14 februarie ora 16:00, este o poveste de iubire dulce, care demonstrează că fiecare rețetă memorabilă are un ingredient special. Kelly (Erin Cahill) nu s-a gândit la dragoste de când Andrew (Brendan Penny) a rupt logodna lor. Dar acest lucru se schimbă, atunci când este invitată la un concurs de cofetărie ce are loc în New York, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, și se întâlnește cu fostul logodnic. Dragostea pare că plutește în aer alături de mireasma delicioasă de prăjiturele.
Suflete pereche (Matching Hearts, 2020) este programat tot în 14 februarie de la ora 18.00 și o aduce în prim plan pe Julia (Taylor Cole), o peţitoare profesionistă, care crede că şi-a găsit perechea în persoana celui mai recent client, chipeşul burlac Daniel (Ryan Paevey), o partidă memorabilă. Oare va putea să-l convingă că singurătatea nu este singura opțiune pentru o carieră de succes?

În 12-14 februarie este timpul să ne îndrăgostim până peste cap la DIVA și să rostim acele două cuvinte magice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *