FILME

Filme festive în fiecare zi 23 – 28 noiembrie

DIVA este Locul filmelor de Crăciun, unde continuă difuzarea de filmele festive, în fiecare zi, întreaga zi. Cu premiere romantice marțea și vinerea de la 20:00 și duminica de la 16:00, săptămâna 23 – 28 noiembrie aduce povești noi, precum cea a unei tinere ce dorește să fie apreciată pentru calitățile sale, a rivalității dintre doi reporteri și despre o scrisoare de dragoste sosită la momentul potrivit în viața unei jurnaliste.

Marți, 23 noiembrie – 20.00 Crăciun la Glenbrooke (A Glenbrooke Christmas, 2020). Dorind să fie acceptată pentru ea însăși și nu doar pentru averea ei, moștenitoarea Jessica (Autumn Reeser) se îndreaptă spre micul oraș Glenbrooke, unde descoperă bucuriile unui Crăciun simplu, o comunitate și poate chiar iubire în brațele lui Kyle (Antonio Cupo). Autumn Reeser și Antonio Cupo au jucat împreună în 4 filme.

Vineri, 26 noiembrie – 20.00, Bună dimineața, Crăciun! (Good Morning Christmas! 2020). Melissa (Alison Sweeney, „Christmas at Holly Lodge”) și Brian (Marc Blucas, „Holiday for Heroes”) sunt un cuplu de prezentatori trimiși să transmită în direct dintr-un orășel de Crăciun. Perechea pretinde că se înțelege doar de dragul publicului, dar în spatele camerelor relația dintre ei este foarte dificilă. Cei doi ajung blocați într-un complot care îi constrânge să „se îndrăgostească”, dar oare vor realiza de ce există permanent o tensiune între ei?

Duminica, 28 noiembrie – 16.00, Scrisoarea de Crăciun (Christmas Love Letter, 2019). Amalie Hess (Ashley Newbrough) este o jurnalistă, care scrie o rubrică de sfaturi în relații și primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun. Extrem de curioasă și în goana după un nou subiect, ea se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului, iar în investigațiile ei va descoperi și un nou sentiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *