Evenimente

Festivalul National de Muzica Folk ”Gabi Dobre” – Festivalul Castanilor 2009

In perioada 9-11 octombrie 2009, va avea loc la Ploiesti cea de-a X-a editie a Festivalului Concurs de Interpretare a Muzicii Folk Gabi Dobre.

Festivalul este organizat anual in coordonarea directa a Primariei Ploiesti, avand drept principali colaboratori institutiile culturale aflate sub autoritatea sa: Casa de Cultura I. L. Caragiale a Municipiului Ploiesti si Teatrul Toma CaragiuPloiesti.

Fiind o editie aniversara, in acest an el se va desfasura in doua sectiuni distincte:

A). Sectiunea Concurs. Va avea loc la sediul Teatrului Toma Caragiu, incorporand in structura sa o componenta competitiva cat si una teoretica si spectaculara.
* Concurs – vineri, 9 octombrie 2009;
* Gala Laureatilor, sambata, 10 octombrie 2009.

In ambele seri vor avea loc recitaluri sustinute de nume consacrate ale muzicii folk. In cadrul recitalului din seara Galei Laureatilor vor fi prezenti si ocupantii locului I la editia anterioara.

B). Sectiunea Gala Aniversara a Laureatilor Festivalului de Folk – 10 ani de folk la Ploiesti. Se va desfasura duminica, 11 octombrie 2009, in zona centrala a orasului Ploiesti. Pe scena vor sustine recitaluri o parte din castigatorii editiilor precedente precum si nume consacrate ale muzicii folk.

Detalii suplimentare, inclusiv regulamentul si fisa de inscriere, le gasiti la adresa:
www.foreverfolk.com

Marius Matache
0751-266-572
contact@foreverfolk.com
http://www.foreverfolk.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *