Evenimente

Festivalul Awake lansează un chatbot care răspunde la întrebări: Figaro

Festivalul AWAKE a lansat la inceputul lunii aprilie un Chatbot care poate raspunde 24/24 la intrebarile fanilor legate de festival, line-up, activitatile din cadrul festivalului, domeniul Teleki sau Tirgu Mures.


Figaro a fost dezvoltat in-house inca de la inceputul anului, echipa avand doua obiective: utilitatea in contextul festivalului si dezvoltarea lui (emotionala) pe masura cresterii si diversificarii interactiunii cu fanii de pe Facebook.

Dupa cateva saptamani de testare, Figaro a devenit deja un interlocutor autentic, prietenos, cu un rol complex conversational: raspunde reactiv intrebarilor primite si anunta proactiv noutatile din festival. Mesajele trimise fanilor sunt intotdeauna personalizate, contin emoji-uri si link-uri catre site-ul AWAKE sau website-uri conexe de unde se pot achizitiona bilete.
Rolul lui Figaro va fi extins in special in perioada festivalului, cand va primi o interfata noua si va oferi informatii in timp real despre festival tuturor celor care interactioneaza cu el. Obiectivul echipei AWAKE este sa il transforme intr-un substitut mai interactiv al traditionalei aplicatii de festival.

Oricine poate sa vorbeasca deja cu noul membru A.I. al echipei AWAKE pe pagina de Facebook a festivalului. AWAKE se va desfasura in perioada 17-19 august 2018, pe Domeniul Teleki din Gornesti, judetul Mures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *