Stiri

Europa FM recruteaza noi colegi!

Europa FM deschide inca o data portile studioului de stiri. Pentru acei studenti care isi doresc sa intre in echipa Stirilor care conteaza.

“Este cea de-a treia editie a Burselor JTI, pe care Europa FM si JTI o dedica tinerilor jurnalisti. Este o ocazie extraordinara pentru niste oameni talentati sa se alature echipei de stiri de la Europa FM – echipa care a castigat atatea premii pentru profesionalism” – spune Andrada Burdalescu, directorul stirilor Europa FM.
Perioada de inscrieri a inceput pe 12 mai si se incheie pe 31 mai. Cei interesati trebuie sa trimita un mail la adresa burse@europafm.ro cu CV-ul lor si un eseu in care sa spune ce ii motiveaza sa se inscrie si de ce ar fi ei selectati pentru Departamentul Stiri al Europa FM. Dupa data de 31 mai incep interviurile. Opt persoane vor fi alese sa faca un stagiu de pregatire la Stirile Europa FM pentru o perioada de 2 saptamani. Din cei 8, doar 4 vor lucra timp de trei luni (iulie august si septembrie 2008) in echipa de stiri, cu salariul platit.

Bursele Europa FM este un proiect Europa FM impreuna cu JTI, care se bucura in fiecare an de mare succes. Dintre studentii castigatori in anii precedenti, 5 lucreaza si acum la Stirile Europa FM.

www.europafm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *