LifeStyle

Elena Basescu si Calin Goia, exercitii de cuplu in revista Tango

Numarul lunii martie al revistei Tango ii are in prim-plan pe Elena Basescu, fiica presedintelui Romaniei si pe Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Daca pe coperta, Calin ii acorda Elenei Basescu un buchet de flori, in interior, fiica lui Traian Basescu apare imbracata elegant, intr-o rochie argintie, curatand parchetul.

Nu, cei doi nu formeaza un cuplu, ci vorbesc despre viata de cuplu, fiecare exprimandu-si viziunea.

In cazul Elenei Basescu, a carei relatie cu fiul lui Viorel Hrebenciuc este super-mediatizata, ea spune ca se va inspira din ceea ce a vazut in propria casa.

Elena Basescu la smotru“Nu mi-ar placea ca sotul sa spele vasele”
In interviul acordat revistei Tango, Elena Basescu spune: “Nu voi avea pretentia ca sotul sa ma ajute cu treburile din casa. Probabil ca-mi doresc ceea ce vad la ai mei.

Tata se ocupa doar de aprovizionare, el merge
sambata la cumparaturi, si asta mi se pare normal sa faca un barbat. Barbatii au rolul lor.

Nu ma intreba care, pot sa-ti spun doar ca nu mi-ar placea ca sotul meu sa stea in bucatarie si sa spele vase. Asta voi face eu sau femeia care m-ar ajuta. Ma vad calcind repede o camasa sau punand rufe la spalat, cum sa nu?”!

Calin mizeaza pe echilibru
De partea cealalta, solistul trupei Voltaj spune ca in cuplu trebuie sa existe echilibru.

“Imi place ca lucrurile sa se faca impreuna intr-un cuplu, indiferent de natura lor.

Nu vreau neaparat ca sotia sa fie casnica, dar, in orice caz, nu as vrea sa fie obsedata de cariera! Trebuie sa existe un echilibru si in asta.

N-as vrea nici sa-si lase urma fundului in canapea din cauza ca a stat toata ziua sa se uite la telenovele, dar nici sa vina acasa la 10 seara si sa-si faca agenda pentru a doua zi”, spune Calin Goia.

Sursa: www.vedea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *