AUTO

Duminică mergi cu decapotabila cu Uber

După o săptămână cu temperaturi ridicate, profită de vară cu o super-experiență într-o mașină decapotabilă de lux! Uber și Țiriac Auto îți pun la dispoziție mașini decapotabile pe care le poți comanda prin intermediul aplicației Uber. Cu #UberConvertible poți să te bucuri de vară într-un Jaguar F Type, într-un Mercedes SLK sau într-un Mercedes SL AMG.

Campania va avea loc în intervalul 13:00-18:00, doar duminică, 12 iulie 2015. Mașinile disponibile în #UberConvertible vor putea lua o singură persoană la fiecare comandă datorită limitărilor în ceea ce privește numărul de locuri din fiecare mașină.

Cum funcționează?
Deschide aplicația Uber duminică, în intervalul 13:00-18:00
Apasă pe butonul “UberConvertible”
Fă o comandă și una din mașinile disponibile va ajunge la tine

Nu ai cont Uber? Poți merge GRATUIT cu una din super-mașinile disponibile duminică, în 3 pași simpli:
Descarcă aplicația Uber (pentru iOS, Android sau Windows Phone)
Fă-ți cont și introdu codul SUPERMASINA
Fă o comandă și prima ta cursă va fi gratuită în limita a 30 RON

Uber, una din cele mai importante companii de tehnologie din lume, caută întotdeauna noi servicii care se potrivesc cu platforma. Aplicația Uber permite utilizatorilor și șoferilor parteneri să intre în legătură pentru o călătorie pe care te poți baza, oricând ai nevoie.

Nicoleta Schroeder, General Manager Romania, a spus:
Căutăm să oferim experiențe inedite pentru utilizatorii platformei Uber și să îi surprindem mereu. După perioada foarte călduroasă din această săptămână, ne-am gândit că locuitorii orașului București vor dori să își petreacă duminica în aer liber. Prin acest parteneriat, le oferim o modalitate diferită de a ieși în oraș și de a se bucura din plin de vară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *