LifeStyle

DISCOVERY CHANNEL si TV MANIA il cauta pe cel mai mare fan al emisiunii ''O PRADA MORTALA''!

Esti cel mai mare fan “O prada mortala” (Deadliest Catch)? Te uiti la Discovery Channel zilnic de la ora 18.00 pentru doza ta zilnica de aventuri maritime si in fiecare marti, de la ora 22.00, ca sa nu cumva sa pierzi vreun nou episod? Te fascineaza aventurile echipajelor de pe vasele de pescuit crabi?

Discovery Channel si revista TV Mania au pornit in cautarea ta! Cu ocazia difuzarii celei mai noi serii din documentarul “O prada mortala”, fanii acestuia au ocazia sa castige un tricou cu autografele faimosilor pescari de crabi, un iPod Nano si doua DVD-uri cu episoade din serial! Intre 22 septembrie si 6 octombrie, participantii nu trebuie sa faca altceva decat sa raspunda la intrebarea “De ce esti tu cel mai mare fan “O prada mortala?”, trimitand mesajele lor pe adresa de e-mail office@tvmania.ro sau pe adresa redactiei (Bd. Dimitire Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucuresti). Pentru mai multe detalii, acestia pot intra si pe site-ul www.tvmania.ro.
Din raspunsurile primite, Discovery Channel si TV Mania il vor alege pe cel mai mare fan, cel care va trimite cel mai convingator raspuns.

Despre documentarul “O prada mortala” (Deadliest Catch)
A patra serie a programului “O prada mortala” ii poarta pe telespectatori in largul Marii Bering, alaturi de sapte vase de pescuit crabi si echipajele acestora, pe durata a doua dintre cele mai dure sezoane de pescuit din lume: pentru crab imperial si crab paianjen. Valurile mari si vremea cumplita transforma Marea Bering intr-un loc unde e dificil sa faci afaceri. Pentru pescarii care lucreaza in aceste ape si care isi risca viata si sanatatea pe o punte instabila, lipsa de somn provoaca o rata de accidentare de aproape 100 la suta. Capitanul Sig Hansen, de 30 de ani veteran al marilor si pescar la a treia generatie, isi incearca fortele in lupta cu rivalii sai de demult, dar si cu unul nou: capitanul Keith Colburn, de pe “Wizard”. Urmariti echipele in aceasta misiune dificila, captivanta, caci flota strabate sute de kilometri in larg si pescuieste la peste 120 de metri adancime, pentru a cauta pretioasele crustacee.
Difuzare episoade din sezonul patru: in fiecare marti, de la ora 22.00, pe Discovery Channel
Difuzare episoade din sezonul doi: zilnic de luni pana vineri, de la ora 18.00, pe Discovery Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *