TV Paprika, postul de televiziune cu tematică gastronomică, şi Hello Events organizează primul eveniment de gătit în aer liber la malul mării, care se va desfăşura sâmbătă 8 august, începând cu orele 18:30, pe terasa Hotelului Savoy din Mamaia.
Te aşteptăm să te distrezi în vacanţă alături de maestrul bucătar Horia Vîrlan şi alţi doi experţi în gastronomie şi să afli trucuri despre cum poţi îmbina un mod de viaţă sănătos şi o masă reuşită. Acum ai ocazia să îi analizezi tu prestaţia renumitului Horia Vîrlan şi să îi dai note!
Hello Cuisine este primul seminar de gătit în aer liber, de tip interactiv în care publicul larg are ocazia să asiste la demonstraÅ£ii culinare delicioase ÅŸi să îşi exprime părerea cu privire la meniurile prezentate. BineînÅ£eles, nu va lipsi degustarea! Dacă Horia Vîrlan va răsfăţa invitaÅ£ii cu un meniu mediteranean, alături de el se vor întrece în măiestrie Adi Gaiu (bucătar la restaurantul “Emirâ€, Hotelul Best Western Savoy) în tainele bucătariei libaneze ÅŸi Milorad Milosevic (bucătar la restaurantul “Arenaâ€), care va convinge publicul de asemănările dintre bucătăria sârbească ÅŸi cea autohtonă.