FILME

Concurs : câștigă invitații la filmul Nu stinge lumina!

luminaLifestyledigital.ro, Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te scot la film!

De fiecare data cand stingi lumina, apare ea. Stie ca ti-e teama de intuneric si se hraneste cu frica ta, o bucura si ii da putere. Rebecca nu a reusit niciodata sa inteleaga ce era real si ce nu atunci cand se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleasi momente de groaza. De aceasta data, Rebecca este mai hotarata ca niciodata sa elucideze misterul, insa adevarul ar putea-o costa vietile tuturor… in momentul in care se asterne intunericul.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Nu Stinge Lumina.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Nu Stinge Lumina, rolul lui Sophie, mama Rebeccai si a lui Paul, este celebra pentru rolurile marcante din Prisoners si A History of Violence. Care este numele ei?

 

  1. Maria Bello
  2. Vera Farmiga
  3. Jennifer Connelly

 

Din 12 august, cand ramai in intuneric, sa stii ca nu esti singur. Ea pandeste si savureaza fiecare fior, fiecare picatura de transpiratie rece, fiecare tipat de groaza. Asa ca, orice ai face: Nu Stinge Lumina. Mergi la cinema si afla cine este EA, in filmul Nu Stinge Lumina, produs de James Wan, regizorul vizionar al filmelor Traind printre demoni si Saw. Nu stinge Lumina. Un film distribuit de Freeman Entertainment, cu Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Billy Burke, Alexander DiPersia si Maria Bello.

Din 12 august in fiecare sala intunecata de cinema.

©2016 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *