RETETE CULINARE

Concurenţii MasterChef gătesc pentru lucrătorii din salina Prahova

Concurenţii MasterChef vor găti pentru lucrătorii din salina Prahova, la 200 metri sub pământ. În următoarea ediţie MasterChef de marţi, 13 mai, difuzată pe PRO TV, de la ora 20:30, concurenţii sunt provocaţi să îşi arate talentul culinar într-un loc special, salina Slănic Prahova. În cadrul probei de gătit, cei 18 aspiranţi la titlul de Master Chef vor pregăti masa pentru lucrătorii din salină.

Seria deplasărilor inedite în care concurenţii MasterChef gătesc continuă cu o nouă călătorie către salina de la Slănic Prahova. Aflată la 208 metri adâncime, aceasta este declarată cea mai mare salină din Europa. Pentru a spori provocarea, concurenţii MasterChef vor găti la 12 grade Celsius, temperatura constantă din salină pe tot timpul anului, într-un spaţiu iluminat electric.

Cei 18 concurenţi rămaşi în competiţia pentru trofeul MasterChef vor găti de această dată în cantităţi mari, pentru muncitorii care lucrează zilnic în mina de sare. Cu siguranţă, sarea va fi din belşug la dispoziţia concurenţilor, salina Prahova fiind recunoscută la nivel mondial pentru capacitatea de a asigura consumul de sare al întregii omeniri pe o perioadă de 500 de ani.

Concurenţii MasterChef gătesc pentru lucrătorii din salina Prahova
Concurenţii MasterChef gătesc pentru lucrătorii din salina Prahova

Ca până acum, juraţii MasterChef vor continua să condimenteze serile de marţi cu probe neaşteptate. Proba de mâine, cea a ustensilelor folosite în bucătărie, va testa cunoştinţele şi expertiza participanţilor. Ei trebuie să gătească cu ajutorul aparatelor electronice de bucătărie pe care le vor descoperi sub cutia misterelor: aparat de vidat, aparat de tăiat tortellini, aparat de făcut gofre şi multe alte ustensile ce vor da bătăi de cap concurenţilor.
Telespectatorii PRO TV vor putea urmări mâine cum se vor desfăşura probele în aerul salin din Slănic Prahova şi vor afla cine va intra la Testul sub presiune, de la 20.30, la “MasterChef”.    
MasterChef – Prinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *