Concerte

Concert Tudor Gheorghe pe litoral

In plin sezon estival, maestrul Tudor Gheorghe concerteaza pe scenele litoralului romanesc, intr-un nou spectacol, intitulat “Serenada din trecut”. Turistii aflati in concediu, au sansa de a petrece o seara minunata in compania marelui interpret, ascultand cantece de odinioare, care cu siguranta pot incanta sufletul oricarui meloman.

Serenadele din trecut de la malul marii, vor putea fi ascultate pana pe 15 august, urmand ca maestrul sa revina la Bucuresti, pentru pregatirile reprezentatiei de gala, din data de 20 august de la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Parcul National.
Pentru ultimul concert al acestui sezon, Tudor Gheorghe, impreuna cu impresarul Pepino Popescu, pregatesc un program special. In acompaniamentul orchestrei care il insoteste, concertul “Serenada din trecut” de la Bucuresti, va fi o surpriza incantatoare pentru toti iubitorii de gen, si mai ales pentru cei care vin cu placere , de fiecare data la spectacolele sale.
Concertul va incepe la ora 21:00 si va avea o durata de aproximativ doua ore.
Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2 ( langa Mag. House of Art), Sala Palatului, Magazinul Muzica sau online prin www.vreaubilet.ro , www.blt.ro si www.bilete.ro.
Preturile biletelor difera in functie de categorie si sector, si variaza intre 50 – 90 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *