Cadouri, Tehnologie in casa

Combina frigorifica Samsung RL43THCTS1, 316 l, A+, Titanium Silver

Design elegant

Frigiderul cu design lucios din seria T creeaza un stil modern si sofisticat care se adapteaza perfect bucatariei contemporane. Cu frumusetea rafinata a frigiderului din seria T de la Samsung, bucataria dvs. va fi invaluita in eleganta.

In perioada 19 iulie-1 august primesti TVA inapoi sub forma de Card Cadou!

Cumpara combina frigorifica Samsung!

Ilumineaza toate obiectele din interior.

Spre deosebire de majoritatea frigiderelor, frigiderele Samsung au un sistem de iluminare bazat pe LED-uri, sofisticat si ecologic, atat in interior, cat si in exterior. Creat sa lumineze mai puternic si sa dureze mai mult, LED-ul nu doar ilumineaza interiorul frigiderului pentru ca dvs. sa gasiti usor alimentele preferate, dar va si ajuta sa economisiti energie. si deoarece iluminarea pe baza de LED-uri emite mai putina caldura, nu influenteaza temperatura rece din interior. Designul sau modern nu elibereaza multa caldura si, totodata, genereaza o senzatie subtila de stil.

Maner ergonomic

Frigiderul din seria T de la Samsung are maner cu design unic, care ii desavarseste aspectul elegant. Noul maner de tip bara asigura o pozitie confortabila a mainii si o deschidere facila, adaugand un stil modern si ingenios bucatariei dvs.

Material termoizolant, anti-picurare
Aerul de racire circula prin mai multe orificii, la nivelul fiecarui raft.

Cumpara combina frigorifica Samsung!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *