Cannelloni cu spanac si carne

De la mancare

Ingrediente:
– un pachet 250 g Cannelloni
– 400 g spanac congelat
– 3 cepe medii
– 1 catel de usturoi
– cimbru, busuioc, boia, piper macinat, sare
– 500 ml suc de rosii
– 350 g carne tocata de porc
– ulei de masline
– cascaval ras
– 2 oua
Tava de yena, 40 / 25 cm, unsa in prealabil cu unt.
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc, apoi adaugam cuburile de spanac, amestecam bine si acoperim tigaia cu un capac, pentru cateva minute. Punem carnea tocata, o amestecam cu spanacul si acoperim din nou pentru 5-10 minute, pana se inabuse. La final adaugam o mana de cascaval ras si ouale batute cu o furculita, dupa ce am oprit focul. Am amestecat si condimentele si gata!
Cu aceasta compozitie am umplut tubuletele bine de tot si le-am asezat in tava. Deasupra am turnat sucul de rosii

De la mancare

si am presarat cascaval ras. Pentru ca mi-a mai ramas putina compozitie, am presarat-o si pe ea deasupra, sa nu cumva sa se piarda ceva :D.

De la mancare

Am dat la cuptor (preincalzit), la foc mediu, pentru 40 de minute. Pot fi servite si calde si reci

De la mancare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *