Am trait sa o aud si pe asta!

De la Album fără titlu

“Mama, hai sa mancam!” si a mancat tot, in timp record 😀

(exista o explicatie!)
Explicatia:
Dupa ce in urma cu mai bine de o luna i-am luat tricicleta fara pedale, am reusit sa-i luam si casca de protectie, astefel incat sa nu-mi mai stea inima de cate ori prindea viteza. Adora viteza si mie-mi creste tensiunea!
Trebuie sa-i iau cotiere/genunchere si i-as lua si pentru barbie protectie…pt. ochi…l-as imbraca cu totul intr-un costum care sa-l protejeze, ca nu are astampar.
Aseara am iesit in parc cu minunata tricicleta si a dat doua ture intr-un ritm greu de descris, cu noi (mai mult eu) alergand in urma lui.
A si cazut de doua ori, pe burta, fara sa pateasca ceva, din cauza asfaltului care se lasa usor in partea drepata. S-a urcat de fiecare data inapoi si a pornit cu acelasi elan, inainte!
Aceste doua ture sa insemne peste 2 km…nu stiu exact, insa cand am ajuns acasa, n-am apucat sa ma dezmeticesc, ca am auzit propozitia de mai sus 😀 :”mama, hai sa mancam!” si a mancat piure de fructe cu biscuiti, un borcanel de iaurt, un Danonino (ca avea mama in frigider), plus nenumarati covrigi. Nu ca n-ar manca de fel, dar m-am bucurat ca a cerut, ca era hotarat! Pana acum cerea, insa mai mult laptele, dimineata/seara, sau ceva dulce, vreun biscuite, ciocolata…acum nu voia ceva anume, voia sa manance!!!!
Si dimineata mi-a spus ca-i e foame si vrea sa manance 😀

2 thoughts on “Am trait sa o aud si pe asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *