RETETE CULINARE

Ciocanele de pui glasate

Ingrediente: 10 ciocanele de pui,  170 ml ulei, 500 g rosii, coriandru macinat, 3 cepe, 2 linguri de bulion, 4 linguri gem de visine, sare, piper boabe, piper macinat, 5 linguri sos de soia, 2 lingurite mustar,  2 lingurite de zahar.



Preparare:

Se realizeaza o marinata din urmatoarele componente: ulei, coriandru, gem de visine, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper si jumatate de lingurita de zahar.

Cu aceasta compozitie se ung ciocanelele si se lasa 2-3 ore.

Sosul se face in felul urmator:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga rosiile taiate cubulete, cea de a doua lingura de zahar si bulionul.

Compozitia obtinuta se fierbe timp de 5 minute. Se adauga sare si piper, dupa gust.

Se presara sare peste ciocanele, care se pun la cuptor pana se rumenesc.

Carnea se serveste cu sosul pregatit si cu salata verde.

Sursa: www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *