LifeStyle

Cataif

300 g faina, 4 oua, iar pentru sirop 200 ml apa, 80 ml rom, 250 g zahar.

Pentru umplutura: 1 kg de frisca.

Cum preparam:

Se realizeaza o coca din oua si faina, din care se taie taietei subtiri. Cand sunt uscati, se presara intr-o tava mare.

Se coc la cuptor timp de 15 minute. Zaharul se fierbe in apa, dupa care se adauga romul. Siropul obtinut se foloseste pentru a stropi taiteii.

Se lasa la cuptor pana se absoarbe tot siropul si se leaga ca o foaie coca respectiva. Foaia sa lasa in tava sa se raceasca pana se intareste, dupa care se taie in doua.

O parte se taie in patratele de 5/5 cm, pe cealalta jumatate se pune frisca de 4 cm grosime. Se asaza patratelele taiate, apoi se taie dupa forma lor si foaia de dedesubt.

Sursa: www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *