FILME

Castiga o invitatie dubla la filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaste

Vara aceasta fii martorul deznodamantului epic al legendei intunecate. Cavalerul Negru: Legenda Renaste, un film despre care criticii spun ca este o realizare exceptionala, un produs a tot ce are mai bun cinematografia hollywoodiana (The Hollywood Reporter).
Din 27 iulie, din umbra si din cenusa va izbucni un foc si un nou intuneric se va asterne. Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa de a castiga 3 invitatii de doua persoane la Cinema City din Sun Plaza (www.cinemacity.ro) Cavalerul Negru: Legenda Renaste.
Cavalerul Negru: Legenda Renaste ii readuce impreuna pe Christoper Nolan cu acest actor, care joaca rolul dual al lui Bruce Wayne si Batman. Ei au colaborat la filme ca Batman Begins, The Prestige si The Dark Knight. A castigat recent un premiu Oscar pentru performanta din The Fighter. Cum il cheama pe acest actor?

· Christian Bale

· Tom Hardy

· Liam Neeson

 

Nu rata filmul anului, un eveniment cinematografic de exceptie: Christian Bale, Tom Hardy, Liam Neeson, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine

intr-un regal actoricesc sub bagheta lui Christoper Nolan, cel care a semnat capodoperele The Prestige, Batman Begins, The Dark Knight si Inception. Cavalerul Negru: Legenda Renaste, in premiera din 27 iulie si in avanpremiera din 25 iulie. Biletele s-au pus deja in vanzare!

Perioada concurs: 18 iulie- 1 august
Castigatorii pot merge din 6 august la Cinema City din Sun Plaza

44 Comments

 1. @Newsman. Cu parere de rau dar partea cu – Perioada concurs: 18 iulie- 1 august. Castigatorii pot merge din 6 august la Cinema City din Sun Plaza – nu era afisata pe site (se poate vedea si in google cache)… De aceea am intrebat de castigatori. De obicei cand se organizeaza concursuri se anunta si perioada de desfasurare.

 2. Dupa ce am eliminat comentariile care nu faceau parte din concurs, sa tragem la sorti câstigatorii:

  – autorul comentariului nr. 35 – Girneata Mihaela Catalina ;
  – autorul comentariului nr. 28 – Flavius;
  – autorul comentariului nr. 9 – George Iulian s;

  FELICITARI!

  Incarc filmul tragerii pe Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *