LifeStyle

Carnavalul toamnei la Fundatia Pentru Voi

Fundatia Pentru Voi organizeaza in data de 29 octombrie 2009, incepand cu ora 15.30 Carnavalul Toamnei pentru persoanele cu autism. Evenimentul face parte din proiectul Autismul nu dispare la 18 ani!, proiect finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2006 – Suport pentru dezvoltarea serviciilor comunitare de sanatate mintala si dezinstitutionalizarea persoanelor cu probleme de sanatate mentala.

Ne dorim ca prin acest eveniment sa punem in valoare talentul artistic al persoanelor cu autism, sa ducem bucurie in inimile lor, facand astfel inca un pas spre incluziunea lor sociala. a declarat Laila Onu director general executiv al Fundatiei Pentru Voi.

Desfasurat intr-un decor de toamna, cu dovleci ornamentali, frunze uscate, fructe si legume de sezon, programul carnavalului va cuprinde concursuri, jocuri si reprezentatii artistice sustinute de Grupul vocal-instrumental Pentru Voi.

Beneficiarii, costumati in cele mai nastrusnice personaje ne vor incanta privirea si isi vor pune in joc talentul si priceperea pentru titlul de regele si regina carnavalului, intr-o parada a costumelor care se va desfasura in cadrul aceluiasi eveniment.

Ne asteptam ca la eveniment sa participe alaturi de cei 30 tineri cu autism si alte persoane cu dizabilitati de dezvoltare, beneficiare ale serviciilor Fundatiei Pentru Voi dar si voluntari.
###

Fundatia “Pentru Voi”
T/F: 0256421215
pentruvoi@pentruvoi.ro
http://www.pentruvoi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *