LifeStyle

Carmen Harra vorbeste despre serialul Mediumul (Hallmark Channel) pe www.feminis.ro!

Serialul Mediumul, sezonul IV, incepe astazi, 13 aprilie, pe Hallmark Channel!

Inspirat din povestea vietii mediumului Allison Dubois, rolul principal este interpretat de Patricia Arquette, sotie si mama a trei copii care incearca sa-si inteleaga intuitia naturala in legatura cu oamenii si abilitatea ei de a comunica cu mortii.

Carmen Harra, mediumul de origine romana, prezenta la evenimentul Hallmark Channel de lansare a noului sezon din Mediumul, ne povesteste pe www.feminis.ro despre abilitatile sale de medium, venind cu informatii pretioase despre lumea extrasenzoriala si evolutia spirituala a omenirii.

Nu pierde filmul zilei cu Carmen Harra postat pe www.feminis.ro in fiecare zi, de luni pana joi. Afla despre numerologie, destin, viata de dincolo, experiente paranormale, dar si ce vedete de la Hollywood au apelat la abilitatile d-nei Harra. Carmen Harra a cunoscut-o personal pe protagonista serialului, Allison Dubois, relatand, intr-unul dintre materiale, intalnirea cu mediumul american.

Sezonul IV din serialul Mediumul se difuzeaza pe Hallmark Channel, de luni pana joi, de la 21.00 si in reluare de la 23.00.

In sezoanele anterioare, Allison a lucrat cu jumatate de norma la Procuratura, in Phoenix, Arizona, folosindu-si abilitatile de medium in rezolvarea celor mai violente cazuri de crima care le-au creat probleme autoritatilor, inclusiv procurorului Devalos (Miguel Sandoval) – acum fostul sau sef.

In sezonul IV, viata lui Allison si a familiei sale este intoarsa cu susul in jos, dupa ce abilitatile sale sunt facute publice, avand loc schimbari radicale, atat pe plan profesional, cat si personal. Inca din sezonul trei, cele trei fiice, Ariel, Bridget si Marie au dat semne ca-i mostenesc abilitatile de medium ale mamei lor.
Urmareste un nou sezon de intuitie, vise premonitorii si perceptii extrasenzoriale ale lumii in care traim. O zi din viata unui medium iti arata abilitati pe care oricine si le-ar putea descoperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *