LifeStyle

Carmen Harra special pentru Hallmark Channel in Romania

Luni, 30 martie, Hallmark Channel a organizat evenimentul de lansare a sezonului IV din serialul Mediumul, cu premiera in Romania in data de 13 aprilie (de luni pana joi, de la 21.00 & 23.00), avand-o ca invitata speciala pe Carmen Harra, mediumul de origine romana.

Carmen Harra, cunoscuta romanilor din formatia Trio Expres cu numele de Carmen Muresan, a venit special din Statele Unite pentru evenimentul Hallmark Channel. Legatura d-nei Harra cu serialul este foarte stransa, avand in vedere ca o cunoaste personal pe Allison Dubois, mediumul din a carui viata este inspirat serialul, dar si pe doctorul Gary Schwarz care i-a testat abilitatile lui Allison. 

Lansarea MediumulIV a fost conceputa ca o seara a intuitiei, a feminitatii si rafinamentului, dedicata doamnelor, care conform d-nei Harra au o perceptie mai buna decat barbatii si sunt mai inclinate spre sfera senzoriala. Alexandra Velniciuc a moderat discutia pe tema abilitatilor extrasenzoriale purtata cu d-na Harra si intrebarile din partea invitatelor, iar Nico a celebrat lansarea noului sezon din Mediumul printr-un microrecital.

Celebra pentru predictiile pe care le-a facut unor staruri americane precum: Hillary Clinton, Jeniffer Lopez, Angelina Jolie, Brad Pitt, Britney Spears, dar si unul dintre cei mai mari vizionari ai timpurilor noastre, Carmen Harra a fost cea mai potrivita sa ne explice ce presupun calitatile de medium si cum pot ele fi folosite pentru a ajuta omenirea. 

In cadrul interviului acordat canalului Hallmark, Carmen Harra a facut si cateva predictii pentru Romania. Astfel, viitorul presedinte al Romaniei “va fi un barbat care a fost sau este acum in diplomatie, inalt, prezentabil, tanar, insurat cu o femeie cu parul blond, tuns scurt si are 2 copii”. 

Referitor la criza financiara mondiala “nu se va rezolva repede. Trebuie sa intelegem ca omenirea se afla la sfarsitul calendarul Maias; sistemul financiar se va schimba total, nu vor mai exista banci si monede de plata diferite, vom avea o alta forma de schimb universala, nu va mai fi bursa iar instrumentele financiare cu care suntem obisnuiti vor disparea. Noi vedem aceasta situatie ca o criza, dar de fapt totul se intampla spre binele nostru, este o etapa necesara a evolutiei noastre catre o noua etapa”.

Carmen Harra locuieste din 1983 in Statele Unite impreuna cu sotul si cei trei copii, este doctor in psihologie, avand un cabinet in Manhattan de psihoterapie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *