Stiri

Bruschette cu vinete si menta

Ingrediente: 2 vinete frumoase, taiate felii rotunde de 3 mm grosime, ulei extravirgin de masline, 3 linguri de otet de calitate, 2 crengute proaspete de patrunjel, tocat marunt, un pumn mic de menta proaspata, tocata marunt, 1 catei de usturoi, fin feliat, sare de mare si piper proaspat macinat, paine prajita.

Preparare:
Feliile de vinete se aseaza intr-o tava incinsa si se rumenesc usor pe ambele parti, apoi se pun intr-un castron.
Intr-un bol se amesteca 8 linguri de ulei extravirgin de masline cu otetul, patrunjelul, menta si usturoiul. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga vinetele, amestecand cu grija sa se unga toate cu acest dresing, apoi se aseaza vinetele pe painea prajita.
Se asetapta cateva minute pentru ca painea sa absoarba sosul.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *