RETETE CULINARE

Briose cu cascaval

Ingrediente: 3/4 cana faina alba, 3/4 cana faina integrala de grau, 1/2 lingurita de sare, 2,5 lingurite praf de copt, 2 oua mari, jumatate cana de lapte, 1/2 cana lapte batut, 2 linguri ulei de masline extravirgin, 2 linguri ulei de rapita, o cana branza rasa Ceddar, un ardei rosu, fara seminte, taiat cuburi, optional.

Preparare:

retete

Se incalzeste cuptorul. Formele de briose se ung cu ulei si se pudreaza cu faina.

Se bat ouale intr-un vas. Se adauga laptele, laptele batut, uleiul de masline si uleiul de rapita. Se amesteca faina cu grija, sarea si praful de copt.

Se umplu formele cam 2/3. Se coc aprox 25 min, pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca 10-15 min in forme, apoi se scot pe un grilaj.

Cumpara un robot de bucatarie la super oferta!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *