CARTE BUNA, LifeStyle

Bookfest 2007- reduceri si multe surprize

Intre 6-10 Iunie 2007 va asteptam la targul international de carte Bookfest 2007 desfasurat in pavilionul central la ROMEXPO intr-un spatiu placut si primitor. Standul Editurii Herald aflat pe inelul 4.5 – stand nr.260 va astepta cu reduceri de 20% la cartile dumneavoastra preferate, intr-o atmosfera destinsa in care sa va bucurati de toate noutatile noastre editoriale si de evenimentele pe care le-am programat pentru cititorii nostri.

Si pentru a va putea organiza mai bine timpul dedicat vizitarii targului de carte, va oferim programul tuturor evenimentelor marca Herald ce vor avea loc in cadrul Bookfest 2007, la care va asteptam cu mare drag!

Program evenimente BOOKFEST 2007

Vineri, 8 Iunie, ora 13.00, Studioul RealitateaTV – “Citeste o carte in vacanta”

Descriere eveniment: Lansarea oficiala a campaniei de vara organizata de Editura Herald si desfasurata in librariile Compania de Librarii Bucuresti intre 15.06-15.08.2007. Campania ii va implica atat pe librari cat si pe cititori, va fi intens mediatizata si se va incheia cu desemnarea cititorului castigator al unei excursii pentru doua persoane la Sibiu.

Participanti: reprezentantii Editurii Herald si conducerea Companiei de Librarii Bucuresti in calitate de organizatori, peste 20 de librari din reteaua de distributie CLB, reprezentantii Radio Romania Cultural in calitate de parteneri media, reprezentantii Idea Zone, Go Travel si Marinex Print in calitate de parteneri ai evenimentului, invitati din presa.

Joi, 7 Iunie, ora 17.00, sala AGORA – “India si cartile ei sacre”

Descriere eveniment: Masa rotunda despre traditiile indiene clasice si receptarea acestora in cultura romaneasca. Promovarea colectiei “Carti fundamentale” printr-o dezbatere avand ca tema marile creatii literare indiene si ecourile lor in cultura romaneasca, la care se va adauga un moment coregrafic de inspiratie indiana

Participanti: oficialitati ale Ambasadei Indiei la Bucuresti, editorul, traducatorii editiilor romanesti ale operelor discutate, profesori universitari din domeniul istoriei religiilor, reprezentantii Radio Romania Cultural, invitati din presa scrisa, artistii care vor sustine momentul coregrafic.

Vineri, 8 Iunie, ora 17.00, la standul Editurii Herald (inel4.50 – stand 260) – “Manuscris”

Descriere eveniment: Lansarea oficiala a ultimelor aparitii din colectia “Manuscris”. Prezentarea cartilor nou-aparute si includerea lor in context editorial, alaturi de celelalte texte din perioada 100 i.H-200 d.H. care reconfigureaza ideile noastre cu privire la credintele religioase ale timpului.

Participanti: editorul, traducatorii editiilor romanesti ale operelor discutate. Eveniment desfasurat la standul Editurii Herald.

Sambata, 9 Iunie, ora 14.00, la standul Editurii Herald (inel4.50 -stand 260) -“Fiat Lux”

Descriere eveniment: Lansarea oficiala a colectiei Fiat Lux, care isi propune sa prezinte modul in care religia si credinta isi gasesc locul si relevanta in viata omului contemporan si caracterul viu al mesajului crestin. Acest demers este sustinut prin operele unor renumiti teologi ortodocsi, catolici si protestanti: Adolf Harnack, Jean Danielou, Oscar Cullmann, Paul Tillich, Karl Barth etc.

Participanti: editorul, traducatorii editiilor romanesti ale operelor discutate. Eveniment desfasurat la standul Editurii Herald.

Programul de vizitare a targului Bookfest 2007 este de miercuri, 6 iunie, pana sambata, 9 iunie, intre orele 10:00 si 20:00, iar duminica 10 iunie, intre orele 10:00 si 18:00
www.edituraherald.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *