AUTO, LifeStyle

Automobile Bavaria deschide MAN Service Oradea

Automobile Bavaria, importatorul oficial MAN vehicule comerciale in Romania, anunta deschiderea unui nou sediu de service pentru produsele marcii in localitatea Oradea. MAN Service Oradea reprezinta o investitie de 800.000 de euro care a fost realizata de societatea GIG Impex, care activeaza in domeniul transportului intern si international de persoane.

„Service-ul din Oradea respecta toate standardele europene. Pentru pregatirea personalului am infiintat o academie speciala la Bucuresti, acolo fiind pregatiti si specialistii din Oradea. Alegerea Oradei nu este intamplatoare, orasul fiind un punct strategic pentru societatea germana MAN, datorita situarii geografice si gradului ridicat de interes din partea companiilor multinationale”, a spus Dieter Grube, director general MAN Romania.

Noul MAN Service Oradea efectueaza o gama extrem de larga de reparatii pentru autocamioane si autocare, care includ motoarele si echipamentele electronice de gestiune ale acestora, cutii de viteza, ambreiaje si sasiu, sisteme de directie, suspensii si instalatii electrice, sisteme de franare, de clima sau incalzire. De asemenea in service se pot monta si verifica radiocasetofoane, trape, sisteme GPS, tahografe si limitatoare de viteza, echipamente Fill & Go. Toate operatiile efectuate in service poarta emblema calitatii si standardele europene impuse de MAN.

Societatea GIG Impex Oradea s-a infiintat in anul 1991, avand ca obiect de activitate transportul intern si international de persoane, precum si inchirierea de microbuze si autocare. Din anul 2000, compania a ales MAN ca marca unica pentru parcul de autovehicule al firmei, convinsi de standardele ridicate de calitate ale produselor si serviciilor. Odata cu dezvoltarea firmei, societatea si-a largit domeniul de activitate, deschizand in 2005 un centru service si verificari ITP pentru autocamioane si autocare, la standarde europene, care acum s-a transformat in MAN Service Oradea.

 

Despre MAN

Grupul MAN vehicule comerciale cu sediul în München, reprezintă cea mai mare companie a grupului MAN şi unul dintre ofertantii de top de autovehicule şi solutii de transport la nivel mondial. În anul fiscal 2005 compania a realizat o cifra de afaceri de 7,4 miliarde de Euro prin cei aproximativ 33.400 de angajati şi peste 68.200 de autocamioane vandute respectiv prin cele 6.000 de autobuze/ autocare si sasiuri. Rezultatul operaţional a crescut cu 147 milioane de Euro faţă de anul precedent, la o valoare record de 469 milioane de Euro.
ÃŽn Romania, grupul MAN este reprezentat de Automobile Bavaria – importator oficial al marcilor MAN ÅŸi NEOPLAN, cu un portofoliu complet de vehicule comerciale de la autosasiuri, basculante, betoniere pînă la autobuze ÅŸi autocare marca MAN ÅŸi NEOPLAN.

Reţeaua de distribuţie MAN cuprinde majoritatea oraşelor mari din Romania: Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Oradea, Iaşi , Timisoara şi Piatra Neamţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *