Sanatate

Aparate de îngrijire pentru bărbaţi, de la Philips

Există trenduri şi când vine vorba de tunsoarea şi părul de pe faţa şi corpul bărbaţilor. În trecut, acesta era considerat simbol al masculinităţii, azi, „moda” a făcut un salt de 180 de grade. Susţinătorii fervenţi ai acestui trend ştiu că este teribil de greu să găseşti aparate potrivite pentru bărbierit, tuns şi ras care să-şi facă treaba impecabil. Un bărbierit perfect sau o finisare a bărbii, o tunsoare exactă şi niciun fir de păr pe corp necesită produse de o eficienţă incontestabilă.

Exact asta îţi oferă noile aparate de îngrijire pentru bărbaţi, de la Philips:
Noul aparat de bărbierit electric Philips SensoTouch 3D RQ1295 cu accesoriu de stilizare pentru barbă şi noul aparat de bărbierit electric Philips SensoTouch RQ1185
Create cu ajutorul unor tehnologii avansate, ce asigură confortul şi uşurinţa în utilizare, noile aparate de îngrijire masculină de la Philips te ajută să-ţi creezi un stil propriu, protejându-ţi în acelaşi timp pielea în timpul rasului şi tunsului, chiar şi în zonele greu accesibile.

O experienţă totală a bărbieritului
Cel mai avansat aparat de bărbierit oferit de Philips este echipat pentru a-ţi oferi, instant, o experienţă supremă în materie de bărbierit. Noul aparat de bărbierit Philips SensoTouch 3D nu oferă doar maximă eficienţă, ci şi grijă excepţională pentru pielea ta delicată. Sistemul GyroFlex 3D se adaptează perfect tuturor liniilor feţei tale, capetele UltraTrack se asigură că niciun fir de păr nu rămâne în urmă, în doar câteva mişcări, iar sistemul cu două lame Super Lift&Cut eficientizează procesul ridicând firele de păr şi tăindu-le confortabil sub nivelul pielii, pentru un plus de precizie. Suprafaţa de bărbierit SkinGlide cu frecare minimă asigură un bărbierit lin, non-invaziv, în vreme ce sistemul Aquatec umed şi uscat îţi permite să alegi modalitatea în care preferi să te bărbiereşti, pentru un confort suplimentar al pielii. În plus, graţie sistemului Jet Clean+, curăţarea aparatului nu mai este o corvoadă. Acesta curăţă şi lubrifiază lamele (este echipat cu 3 setări de curăţare: automată pentru utilizare normală, ecologică pentru consum de energie cu 40% mai mic şi intensivă pentru curăţare extraprofundă) şi încarcă bateria după fiecare utilizare. Noutatea aparatului stă şi în accesoriul de aranjare a bărbii şi tundere perfectă a mustăţii şi perciunilor, cu ataşare printr-un singur clic şi cu 5 setări de lungime.
Preţ noul aparat de bărbierit electric Philips SensoTouch 3D RQ1295 – 1.868 RON

Atingere delicată, bărbierire fină
Dacă îţi doreşti o experienţă a bărbieritului cu un grad sporit de delicateţe, pentru a nu-ţi irita pielea, noul aparat de bărbierit Philips SensoTouch RQ1185 este ceea ce-ţi trebuie. Sistemul GyroFlex 2D urmează contururile feţei, reducând presiunea şi iritaţia la minim, în vreme ce capetele de bărbierit DualPrecision, dotate cu sloturi pentru bărbieritul firelor normale şi orificii pentru cele foarte scurte, asigură un bărbierit eficient. Pentru a te ajuta să economiseşti timp în fiecare dimineaţă, aparatul vine dotat cu un sistem de curăţare şi lubrifiere a lamelor. Iar dacă ceea ce-ţi doreşti este o tundere discretă a bărbii sau perciunilor, poţi folosi maşina de tuns de precizie. În plus, sistemele Super Lift&Cut, SkinGlide şi Aquatec protejează pielea împotriva enervantelor iritaţii astfel încât să te poţi bucura de o piele fină şi proaspătă de la primele ore ale dimineţii.
Preţ noul aparat de părbierit electric Philips SensoTouch RQ1185 – 794 RON

Secretul unei tunsori ca la carte: precizie profesională
Prevăzută cu afişaj digital, ce arată setarea de lungime în milimetri şi nivelul de încărcare a bateriei, noua maşină de tuns Philips QC5390 îţi oferă precizie maximă (deţine cele mai multe setări de lungime de pe piaţă: 42, între 0,5 şi 41 mm). Performanţa superioară de tăiere şi ascuţimea ce durează este asigurată de lamele din titan, care urmăresc delicat contururile capului, pentru un tuns rapid, egal şi confortabil. Oferă 60 de minute de funcţionare fără cablu, după o oră de încărcare rapidă, iar capul de tip pop-up facilitatează curăţarea sub jet de apă. De asemenea, este dotată cu pieptene şi foarfecă, precum şi o husă premium, pentru a depozita totul în siguranţă.
Preţ noua maşină de tuns Philips QC5390 – 280 RON

Piele fină, fără riscul iritaţiilor
Philips BG2036, noul sistem de îngrijire pentru întregul corp, are toate calităţile necesare pentru a-ţi asigura un „epilat” ca la carte. Este incredibil de uşor de folosit şi are de partea sa o tehnologie hi-tech ultra-modernă, ceea ce-l face aliatul tuturor bărbaţilor atunci când vine vorba de un epilat impecabil. Capul pivotant 2D de tundere şi radere te scapă de firele de păr nedorite dintr-o singură mişcare, iar dacă ceea ce-ţi doreşti este o tundere graduală, cei 3 piepteni incluşi pentru setări ale lungimii părului corpului de 3, 5 şi 7 mm îţi permit să faci alegerea potrivită stilului tău. Pentru un plus de confort, lamele sunt înfăşurate într-o folie hipoalergenică, iar sistemul patentat cu vârfuri din perle te scapă de enervantele iritaţii. În plus, este 100% rezistent la apă şi permite 50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de o oră (este prevăzut şi cu led pentru baterie, acesta schimbându-şi culoarea din verde în portocaliu atunci când mai ai doar 10 minute la dispoziţie). Pentru tunderea părului de pe spate, este dotat cu un mâner extrem de lung.
Preţ noul aparat de îngrijire corporală Philips BG2036 – 233 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *