Anul Nou Tibetan este cel mai important festival din calendarul tibetan. Data lui se fixeaza in functie de luna, iar in anul 2011, Anul Nou Tibetan incepe la data de 5 martie.
Pentru a sarbatori acest eveniment, Restaurantul ovo-lacto-vegetarian Mandala pregateste un Meniu Special de preparate vegetariene tibetane, care va fi disponibil sambata, 5 martie si duminica, 6 martie. Printre acestea se numara Baglep (paine tibetana), Tse Tofu (legume cu tofu), Thenthuk (Supa de taitei), Momo (galuste tibetane), Ashom Tang (Supa de porumb), Sikarni (desert tibetan), Ceai cu unt si Ceai cu ghimbir, miere si lamaie.
In asteptarea Anului Nou Tibetan, vom decora spatiul Mandala cu stegulete colorate, iar cei care trec pe la restaurant sunt invitati sa isi inscriptioneze dorintele pe stegulete. Acestea sunt simboluri ale esentei de bunatate si armonie din inimile oamenilor.
http://www.mandalaclub.ro